XVIII. ROČNÍ K STŘELEB TROJČLENNÝCH DRUŽSTEV

12.05.2019 06:46

 

     První červnová neděle, přesněji 2. června 2019, je v kalendáři troubeckých myslivců rezervována pro konání střeleb trojčlenných družstev. Letos po osmnácté se sejdou brokoví střelci v areálu na Vlažné, aby absolvovali týmovou soutěž, kde budou mít za úkol sestřelit co největší množství ze 60 možných asfaltových terčů na střelce v disciplínách lovecké kolo, americký trap a kombinované střelbě, kdy nejprve vyletí terč z vysoké věže a souběžně "vyběhne" zajíc na průseku.

     Obhájí titul trojice Petrůj, Borák a Klesnil? Nebo se v listině objeví nová jména. Střílení družstev má svou specifiku, nikdo nechce zklamat a tím pokazit umístění svým dvěma kolegům. Faktem je, že v posledních ročnících jsou souboje velmi vyrovnané a o umístění na čele početného startovního pole rozhoduje každý holub. 

Vítězové posledních střeleb trojčlenných družstev.

 

 

     Propozice ke střelbám najdete zde.

     Historickou listinu vítězů najdete zde.

 

     Samozřejmě snahou troubeckých členů Hubertova cechu a jeho příznivců je snaha připravit pro střelce to nejlepší prostředí pro kvalitní střelbu, což střelnice Vlažná nabízí. Pro všechna družstva jsou připraveny ceny.

     Není však tajemství, že se pořadatelé snaží nalákat na sportovní brokovou střelbu i širokou veřejnost a pro to je nutné vymyslet i nějaké to lákadlo, čímž beze sporu je myslivecká kuchyně se zvěřinovými specialitami.

     Tak tedy berte tužku a kalendář a označte si "neděli 2. června od 9 hodin - střelby Troubky".

     Těšíme se na vás.

     ZDE NÁS NAJDETE.

 

Luděk Judas a troubečtí myslivci s příznivci