DALŠÍ PODROBNOSTI K PLESU V TROUBKÁCH

06.01.2024 13:34

     Zvídavost patří k lidským vlastnostem. Faktem je, že jde o zdroj informací, které jsou nutné pro další rozhodování, jak se zachovat, jak dál postupovat, jak útočit, jak se bránit.

     Nejinak tomu je i v případě konání našeho plesu druhou sobotu v lednu tohoto roku.

     "Kolik máte vstupné?" obrací se na mne s dotazem, říkejme mu, abych neuvedl někoho v rozpaky, kamarád 1 a já mu odpovídám: "stovku". "To jste se zbláznili, to je moc", vyjadřuje nevoli. V tu chvíli si bere slovo přítomný kamarád 2, obrací se na jedničku a povídá: "A kdy jsi byl naposledy na takovém plese, pod dvěstěpade jsem nikde kolem dokola takový ples už 5 let neviděl".

      A pokračujeme. "A za kolik bude pivo?", zvídá jako špion jednička. "Za 45 korun", přichází odpověď. "No to je rozumná cena, možná bych dal rovnou padesátku", chválí si jednička levný nápoj. Do toho ale vehementně zasahuje dvojka: "vy jste praštění na hlavu, v hospodě je za třicet pět, tak byste ho mohli prodávat tak za třicet...", dodává slovo do pranice.

     Co člověk, to názor, zde platí dvojnásob.

     Já vás ujišťuji, že naší snahou pořádáním mysliveckého plesu je samozřejmě si vydělat na svou činnost, abychom nemuseli jenom škemrat a natahovat ruce pro peníze, ale stejně důležité je, abychom udělali něco pro lidi, veřejnost, spoluobčany. A také hlavně, aby všechno bylo na takové úrovni, abychom se nemuseli stydět a návštěvníci mohli z našich akcí odcházet spokojeni s bonusem se chtít znovu vracet.

 

     Pojďme tedy opět k těm rozhodujícím údajům letošního plesu:

  • Myslivecký ples se koná v sobotu 13. ledna 2024
  • v kulturním domě v Troubkách od 20 hodin (kulturní bude otevřen od 19 hodin)
  • hudba PETER´S MUSIC Mgr. Slouky
  • myslivečtí trubači seskupení ZÁTRŽA  a jejich hosté
  • vstupné Kč 100,-
  • myslivecká kuchyně: jelení řízky, divočák se zelím, zvěřinový guláš
  • pivo ZUBR - Kč 40,- za půllitr, další alko i nealko v takové relaci, jak se setkáváte v současné době na našich akcích pro veřejnost (pro ty neznalé - určitě ceny nejsou vyšší než v běžných hospodách).
  • víno v Vinařstí Valtice
  • zvěřinová - bažanti, zajíci, srnčí, divočáci i věcná tombola
  • zvláštní autobus z Přerova nevypraven (pravidelná linka dle webových stránek odjíždí z Přerova z autobusového nádraží v sobotu 13.1.2024 v 18:35 a poté i ve 20:30 hodin do Troubek)

    Věřím, že i tyto nové výše uvedené informace přispějí k vašemu rozhodnutí na ples přijít, pobavit se, najíst a vyhrát  nějakou z cen.

    Těšíme se na vás.

 

Luděk Judas a troubečtí myslivci a jejich příznivci.