JUBILANT VÁCLAV JANOUŠEK

05.10.2017 17:27

    

     Není mnoho myslivců, mimo ty, kteří si přírodu a myslivost zvolili přímo jako povolání, aby své zálibě, koníčku a poslání věnovali to, co věnoval a dodnes věnuje dne 19.10.2017 sedmdesátiletý Václav Janoušek.

     Dlouholetý člen sdružení Troubky - Henčlov, protom Troubky a nyní nakonec Mysliveckého spolku Troubky dal a dává myslivosti hodně času a jeho záliba mu mu jeho krásný vztah vrací. Velmi si vážím jeho osobního vystupování, jeho ochoty komunikovat, jednat a nacházet řešení, které by přineslo dobro všem.

 

Václav Janoušek

 

     Dlouholetý funkcionář i nyní věnuje téměř veškerý čas vycházkám a putování přírodou. Jelikož jde s dobou, tak na svém motokole může v tichosti proplouvat revírem a pozorovat celoroční změny v honitbě.

     Václave, dovol, abych ti ze srdce popřál nejen jménem svým, ale i jménem celého spolku a jeho příznivců. Popřál ti hlavně takové zdraví, aby tvoje toulky přírodou trvaly hodně, hodně dlouho. Popřál ti, aby jsi se ze spokojeného rodinného zázemí rád vracel do kruhu našeho, mysliveckého, aby jsi se upřimně těšil na každé další setkání.

 

     Luděk Judas