MÍSTO BURZY MYSLIVECKÉ DOPOLEDNE

20.04.2024 07:31

     Dlouho, předlouho jsme dumali, jak oživit naši pravidlenou květnovou akci pro veřejnost, zpravidla konanou druhou neděli v měsíci - Burzu mysliveckých a rybářských potřeb. Minulý rok se konala po dvacáté. Bohužel již delší čas nesplňuje naše představy, davy stánkařů se k nám zrovna nehrnou, tudíž jsme se odhodlali ke změně.

     Pokud bude mít některý z kolegů myslivců nebo z řad spoluobčanů zájem o prodej, nabídku zboží spojeného s myslivostí, tak mu na Konírně rozhodně nebudeme bránit v aktivitě a nabídneme mu místo pro prodej.

     Dopolední akci však chceme pojmout jako setkání, posezení široké veřejnosti s troubeckými myslivci a jejich příznivci. proto jsme se rozhodli použít nový název

 

MYSLIVECKÉ DOPOLEDNE PRO MALÉ I VELKÉ.

 

     Konírna otevře své brány v neděli 12. května od 9 hodin.

 

     Celkem logicky nerušíme to, co dobře fungovalo a navíc chceme rozšířit doprovodný program tak, aby nakonec od nás odcházeli spokojeni jak děti, tak i dospělí.

      Bez myslivecké kuchyně a mysliveckých specialit se neobejde žádná myslivecká akce. Určitě k zamyšlení je možnost využít nedělního dopoledne k navštěvě Konírny celou rodinou, bez vaření obědu a poobědvat ve svatostánku troubeckých příslušníků Hubertova cechu. Určitě u más najdete i něco na zapití.

     Myslivečtí trubači seskupení ZÁZTRŽA a jejich hosté nebudou chybět. 

     Střelba ze vzduchovky pro malé se sladkou odměnou je lákadlem. A jak přesnou mušku mají dospěláci, to si v minulosti již mnozí vyzkoušeli.

     Připravujeme pro vás i výstavku fotografií s tématem troubecké myslivosti z historie i současnosti.

     Děti se mohou těšit na skákací hrad a další překvapení.

     Poznačte si tedy do svých kalendářů nebo telefonů neděli 12. května dopoledne, aby jste nechyběli na setkání s troubeckými myslivci. Jste upřimně zváni.

Maskot akce STROMEČEK JAREČEK

     

     Poznačte si tedy do svých kalendářů nebo telefonů neděli 12. května dopoledne, aby jste nechyběli na setkání s troubeckými myslivci. Jste upřimně zváni.

 

     

     Luděk Judas