MYSLIVECKÉ SLAVNOSTI SE BLÍŽÍ

12.07.2017 07:28

 

     Třetí sobota v červenci, přesněji 22. července, se v Troubkách ponese ve znamení V. Mysliveckých slavností. Je to akce, při které otevře své brány pro širokou veřejnosta místní i přespolní areál troubeckých myslivců Konírna a bude se těšit i na vaši návštěvu.

     Již od 16 hodin můžete shlédnout umění loveckých a mysliveckých trubačů. Hudební seskupení ZÁTRŽA představí nejen sebe, ale určitě i své hosty.

 

ZÁTRŽA se představí se svými hosty

 

     Ukázky vábení jelenů předvedou ti nejpovolanější, kteří se umísťují v soutěžích na předních místech i mimo republiku. Připravena bude i laserová střelnice, kde si můžete virtuálně zmáčknout na divočáka a vyzkoušet svůj postřeh.

 

Ukázky víbení jelenů

 

     Od 20 hodin se rozezní tóny a zpěv živé hudby. Nováčkem v Troubkách bude skupina LIHUS a bude vám hrát k poslechu i tanci.

     No a co si budeme povídat. Co by to byla v létě za akce, aby nebylo k dispozici dobré pití a dobré jídlo. Vyhlášenou mysliveckou kuchyni doplní grilované maso na rožni, které uspokojí chuťové pohárky každého labužníka.

 

Maso na grilu.

   

     Myslivecké slavnosti jsou pro nás, členy Huberotva cechu v Troubkách a naše příznivce, současně s mysliveckým plesem, pořádaným v lednu, hlavním počinem, který pořádáme pro veřejnost. Snažíme se vždy dobře připravit, nabídnout vám co nejlepší prostředí a co nejlepší zábavu.

     Je tedy jen na vás, aby jste se přišli podívat, pobavit, dobře se najíst a možná i něco vyhrát v tombole. Bude nám ctí vás přivítat.

     Srdečně vás zveme a dopředu vám děkujeme za podporu, kterou projevíte účastí i na vašich V. Mysliveckých slavnostech.

 

     Za troubecké myslivce a jejich příznivce Luděk Judas