MYSLIVECKÝ PLES 2017

06.11.2016 09:33

 

     Bohatou, přebohatou tradici si získaly myslivecké plesy v Troubkách. Téměř šedesát let je zpravidla druhá sobota v lednu dnem, kdy členové Hubertova cechu rádi přivítají účastníky tohoto bálu, otvírajícího plesovou sezonu v obci.

     Slavnostně vyzdobený kulturní dům kreslenými kulisami s motivy z troubeckého revíru a rostlými smrky dotvářejí atmosféru této akce. Lákadlem je myslivecká kuchyně s pochoutkami hladícími naše huťové pohárky. A když se k tomu přidá vystoupení mysliveckých a loveckých trubačů, je to dobrý základ pro pěkný sobotní večer.

     Druhá lednová sobota příštího roku připadá na 14. ledna a my vás chceme co nejsrdečněji pozvat. Věříme, že se budete při živé hudbě, kterou představuje hudební skupina BIG-MŽIK, příjemně bavit, že si dobře zatančíte, že si něco odnesete z připravované tomboly a že tak podpoříte i naši snahu udělat něco pro druhé. Za to vám dopředu děkujeme a těšíme se na vás.

     Jako obvykle zajišťujeme dovoz zvláště vypraveným autobusem z Přerova, který bude přistaven v 19:30 hodin u Pivovaru Zubr, a který vás doveze zpět po skoneční plesu opět do Přerova.

     Na ples, který se konal letos v lednu se můžete podívat zde.

 

    

     Luděk Judas