MYSLIVECKÝ PLES 2018 S NOVOU HUDBOU

10.12.2017 19:59

     Předvánoční šturmování je v plném proudu a za pár týdnů nám skončí rok 2017 a na na řadu přijde jeho mladší bratříček rok 2018.

      A právě třináctý den od jeho narození je v Troubkách ve znamení tradičního mysliveckého plesu. Jeho zrod se čítá na konec padesátých let minulého století (v určení přesnějšího data se vedou složité debaty a pokud by mi někdo z vás mohl podat informaci, byl bych mu nesmírně vděčen), tudíž myslivecký ples v Troubkách není žádným nováčkem a pomalu dosahuje důchodového věku, což ale na jeho kvalitě a úrovni není vůbec poznat.

    Jelikož se jedná o otvírání plesové sezóny v obci a jelikož jsou myslivci při pořádání svých akcí velmi důslední, dá se očekávat, že si návštěvníci přijdou v sobotu 13.1.2018 opět na své.

     Slavnostně vyzdobený kulturní dům kulisami s mysliveckými motivy, původně určenými na zdi staré Zavadilky, myslivečtí a lovečtí trubači skupiny ZÁTŘŽA, myslivecká kuchyně a věcná i zvěřinová tombola budou opět lákadlem.

     Každoročně se najde zástup zastánců hudební skupiny, která právě hrála a stejně tak druhá strana, které se stejná hudba zrovna nelíbila. Tady platí otřepané: "Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem". Nicméně z naší strany přichází snaha představit vám u nás něco nového, hudební těleso PETER´S MUSIC. Věříme, že jsme vybrali dobře, a že se vám bude jejich produkce zamlouvat.

 

          Jako obvykle bude opět pro zájemce z Přerova a nejbližšího okolí připraven zvlášť vypravený autobus z Přerova od Pivovaru v 19:30 hodin s možností po skončení plesu cestovat zpět tímto autobusem do Přerova.

      Věříme, že oceníte naši snahu udělat něco pro vás, naše spoluobčany, že se na náš ples přijdete podívat, pobavit se, dobře se najíst a možná si i něco odnesete z připravované tomboly. Vyznamenáním pro nás bude, když se vám bude u nás líbit.

     Srdečně vás jménem svým, celého spolku a našich přiznivců, kteří nám pomáhají, zveme.

 

Luděk Judas