PEČÍNKA I S PŘÁNÍM K NAROZENINÁM

07.05.2017 08:03

 

     V sobotním podvečeru 6. května nás přivítal stánek troubeckých myslivců Konírna, opředený slunečními paprsky a vymetenou oblohou, na akci, při které kromě besedy a dobrého pití, je hlavně na pořadu ochutnávka několika druhů pečené zvěřiny a ryb. Několik členů spolku s drahými polovičkami, kamarády a kamarádkami, čítající kolem třiceti účastníků se výtečně bavilo.

     O tom, že připravit gurmánské speciality naše dámy, které se postaraly o pečínku, umí, o tom máme důkazy v podstatě na každé myslivecké akci a ani dnes nezklamaly. Patří jim moc velké díky, stejně jako Alešovi Smokovi, Zdeňkovi Nenadálovi a Víťovi Kratochvílovi, kteří si vzali organizaci posezení pod křídla. Uznání prostě patří i všem, kteří ještě navíc něco donesli a přispěli k perfektní atmosféře.

 

Jan Smolka (vpravo) s trubači.

     Nesmím zapomenout ani na jednu milou povinnost. Jelikož se 7. května 2017 dožívá krásných 40 let náš kamarád Jan Smolka, došlo i k popřání k narozeninám. Jeníkovi zahráli členové skupiny mysliveckých a loveckých trubačů ZÁTRŽA. Oslavenec se účastní téměř každé naší akce, umí přiložit ruku k dílu a do našeho mysliveckého života prostě neodmyslitelně patří.

Gratulujeme a děkujeme.

 

     Luděk Judas