VÝROČNÍ SCHŮZE SPOLKU 2019 MINULOSTÍ

13.03.2019 09:38

    

     Ve zprávách předsedy, mysliveckého a finančního hospodáře a kontrolní komise spolku se nejen členové spolku podrobně vrátili za uplynulým ročním obdobím, ale nastínili si, co je čeká v čase následujícím. A je toho zase dost. Burza, myslivecké slavnosti, střelby, Svatohuberstká mše, ples na začátku příštího roku. To jsou akce společenské, kde rádi uvidíme i vás.

     No a co se týče myslivosti, to je kapitola každodenního života příslušníka Hubertova cechu. Odchov, péče a krmení zvěře, údržba, výroba nebo zakoupení mysliveckých zařízení zařízení.

     Přítomný starosta obce pan Mgr. Radek Brázda velmi kvitoval spolupráci s naším spolkem, ocenil přístup k bezplatnému pronájmu Konírny, našeho svatostánku, pro potřeby obce a vyslovil přání, aby tato součinnost pokračovala i nadále.

    Předseda záříčského spolku pan Pavel Kučeřík a zástupce Jezdeckého oddílu Troubky pan Zbyněk Smolka rovněž ocenili, že nesedíme s rukama v klíně a oba popřáli hodně sil a elánu, který bude jistě v budoucnu potřeba.

    Samozřejmě ve zprávách bylo uvedeno poděkování všem, kteří nám tu mysliveckou káru pomáhají táhnout. Vězte, že je to poznat. Zachovejte nám, prosím, přízeň i nadále.

    Nechyběli myslivečtí trubači ze seskupení ZÁTRŽA. Po jednání přišla na řadu vynikající svíčková z plotny našich kuchařek. Zapršená druhá březnová neděle tak byla alespoň o něco  příjemnější.

 

     Luděk Judas