ZDENĚK NENADÁL ŠEDESÁTNÍKEM

25.02.2024 11:43

 

     Když se v roce 2017 hlásil Zdeněk Nenadál, olympijský účastník v hodu oštěpem, jako adept pro složení mysliveckých zkoušek do našeho spolku, jistě netušil, jaké bude jeho myslivecké poslání. O rok později se na začátku února mohl pochlubit úspěšným absolvováním zmiňovaných zkoušek z myslivosti, navíc s vyznamenáním. Což bylo  rovněž základem pro požádání o členství v našem spolku.

     A než se Nenadál nadál byla jeho žádost v říjnu 2021 kladně vyřízena a Zdeněk vyztužil naše řady. A aby toho nebylo málo, o rok později, opět v říjnu, byl zvolen do výboru spolku a dnes se stará o finance.

     Mohu potvrdit, že je to člověk, který nezklame a se svým mysliveckým a přátelským přístupem je a bude nadále přínosem nejen pro troubeckou myslivost. 

     Neopomeňme ani jeho loveckou vášeň. Radost a uspokojení mu určitě přináší i manželka Marcela, která mu při jeho koníčku fandí a navíc se zúčastňuje i našeho mysliveckého života.

 

Zdeněk Nenadál

 

    Zdeňku, i když už jsme s tebou slavili kulatiny uprostřed února, dovol abych ti jménem svým a samozřejmě i mých kolegů, členů Mysliveckého spolku Mezivodí Troubky a dalších jejich příznivců popřál hodně pěkného v myslivosti, krásné zážitky a samozřejmě v první řadě tobě i tvým blízkým zdraví a dlouhá léta.

 

Zdeňkovi Nenadálovi přišla popřát řada pozvaných.

 

 

Luděk Judas