ZMĚNY VE VÝBORU SPOLKU

08.10.2022 07:52

     Pětileté volební období ve výboru spolku a v kontrolní komisi od roku 2017 v měsíci říjnu skončilo. Dle platných stanov spolku je to čas k volbě nového výboru a kontrolní komise.

    Do následujícího pětiletého období nabídla své služby čtveřice ze stávajícího výboru. Radek Mrtvý, Přemyl Smolka, Michal Schejbal a Luděk Judas. Trojice Stanislav Svozil, František Gregovský a Vít Kratochvíl se rozhodla nekandidovat.

     Členská schůze v dalším jednání nabídla práci ve výboru Zdeňkovi Nenadálovi, Michalovi Dvořákovi a snažila se přemluvit Františka Gregovského, aby v práci pokračoval. To se podařilo, tudíž nic nebránilo ke schválení uvedené sedmičky do výboru spolku. Jednání složení nového výboru schválilo.

     Nový výbor potom rozhodl o rozdělení funkcí. Členské základně pak oznámil složení: František Gregovský - předseda, Přemysl Smolka  - místopředseda, Radek Mrtvý  - myslivecký hospodář, Zdeněk Nenadál  - finanční hospodář, Luděk Judas - jednatel spolku, Michal Schejbal starší a Michal Dvořák - členové výboru.

 

Nový předseda Mysliveckého spolku Mezivodí Troubky František Gregovský.

 

    Kontrolní komise spolku zůstává ve stejném složení i pro další období - Čestmír Stavinoha - předseda a členové Antonín Peluha a Tomáš Mateřánka.

     Po poděkování odstupujícím z výboru za práci pro spolek s prosbou předávat i nadále nabyté zkušenosti i mimo výbor a s popřáním hodně sil do další činnosti byla členská schůze spolku ukončena.

Luděk Judas