ZVEME VÁS NA TROUBECKOU BURZU

01.05.2023 08:17

Vážení přátelé myslivosti, rybářství, včelařství a dalších odvětví souvisejícíh s přírodou.

Dovoluji si vás jménem troubeckých myslivců a jejich přiznivců

pozvat na jubilejní

XX. BURZU MYSLIVECKÝCH A RYBÁŘSKÝCH POTŘEB,

kterou náš spolek pořádá

v neděli 14. května 2023

v našem areálu na Konírně v Troubkách od 9 hodin.

 

Doprovodný program:

 

MYSLIVECKÁ KUCHYNĚ

stává se hodně silnou tradicí, že spousta návštěvníků, včetně celých rodin, využívá možnosti dobře se najíst za celkem slušnou cenu a tudíž  dopolední čas nezabere vaření nedělního obědu, ale můžete jej využít odpočinkem a návštěvou burzy, kde se navíc setkáte s přáteli, poklábosíte, dobře se najíte, napijete a možná i odnesete něco pěkného z burzy.

MYSLIVEČTÍ TRUBAČI

seskupení mysliveckých trubačů ZÁTRŽA a jejich přátelé si jistě opět připraví skladby, které zaujmou sluch všech návštěvníků burzy.

 

STŘELBA ZE VZDUCHOVKY

v této disciplíně se zavrtávají kořeny hodně hluboko. Divili by jste se, že tato broková střelba není jen doménou mladých hochů. Na to, že se nenechají zahanbit ani dívky, na to jsme si už zvykli, ale že se do mládí vrací dospěláci obou pohlaví, to je tak trochu překvapení. Nutno dodat, že milé. Tak, že pořádně očistit brýle, pokud jsou tedy nutné pro přesné míření a hurá na střelbu ze vzduchovky.

Pro ty menší přijde i sladká odměna.

 

POSEZENÍ S PŘÁTELI

Jak jsem již předeslal a pokud nám bude přát svatý Hubert v podobě pěkného počasí, což jsme si pojistili účastí na Svatohubertské mši, je burza místem setkání kamarádů, přátel. A to je dnes, alespoň si myslím já, silná devíza této naší druhé letošní akce pro vás, pro veřejnost.

 

TĚŠÍME SE NA VÁS, BUDETE VÍTÁNI.

 

Luděk Judas